Käsityön luova lopputulos

Kehystys on asiakkaan kanssa tehdyn teoskohtaisen suunnittelun ja ammattitaitoisen käsityön luova lopputulos​

Teen kaikki työt kehystämössäni

Teen kaikki työt kehystämössäni, eikä teoksia siten altisteta kuljetuksen ja/tai säilytyksen ajaksi mahdollisesti voimakkaillekin lämpötilan ja kosteuden muutoksille.

Laaja listamallisto

Listamallistostani löytyy laaja valikoima niin lyöntimetallisia listoja öljyvärimaalauksiin kuin siroja listoja grafiikan vedoksiin ja akvarelleihin. Ja luonnollisesti kaikkea siltä väliltä tammesta alumiiniin.

Salvadori Cornici

Tuon maahan italiasta muotoilustaan kuuluisan Salvadori Cornici – tehtaan kehyslistoja. Salvadori Cornici on kehystysalalla Italialaisen muotoilun ja käsityön edelläkävijä. Listat ovat tehty laadukkaasta puumateriaalista ja pintakäsittelystä, jotka kestävät vuodesta toiseen ulkonäkönsä säilyttäen ja teoksestasi huolehtien.

Werner

Tammisaaressa tehdyt Werner-tehtaan listat, kuten muutkin materiaalit ovat suomalaista laatua ja sopivat perinteiseen suomalaiseen makuun. Wernerin listat kuuluvat laadukkaan suomalaisen kehystämön valikoimaan
Mallistosta löytyy myös valikoidusti Espanjalaisia -, Keski-Eurooppalaisia – ja muiden Italialaisten tehtaiden listoja.

Happovapaat pahvit
-
Valoa heijastamattomat
taide-/museolasit

 

 Käytän ainoastaan happovapaita tai ph-neutraaleja pahveja, jotka tehdään Wernerin tehtaalla Tammisaaressa.  Varastosta löytyvät lasit ovat kirkas lasi ja valoa heijastamaton UV-92% taidelasi. Tilauksesta toimitan teoksiin kaikkea aina 3mm paksuun, valoa heijastamattomaan UV~100% museoissa käytettyyn akryyliin.

 

Kehystän kaikki mitä mieleesi juolahtaa

Pohjustan julisteita, teen kiilakehyksiä ja pingotan kankaita. Kehystän kaikki mitä mieleesi juolahtaa; kengistä pelipaitoihin – Akvarelleista öljyvärimaalauksiin

Hyvä kehystys korostaa teosta ja tuo esiin sen ominaislaadun aikaa kestäen ja arvonsa säilyttäen

Esimerkkejä Kehystyksistäni

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial